Pagrindui:
300 g sausainių „Selga“ (aš naudojau pusę šokoladinių, pusę paprastų);
150 g sviesto.
Kremui:
500 g varškės;
150 g cukraus;
500 ml grietinėlės;
4 Snikers;
20 g želatinos;
Vanilinio cukraus.
- Quick Chefe naudodami peiliukus susmulkinkite į trupinius sausainius. Nesudėkite visų sausainių iškarto, smulkinkite per du kartus.
- Sviestą išlydykite, sumaišykite su sausainiais.
- Sausainių masę suspauskite formavimo žiede, suformuokite pagrindą.
- Želatiną užpilkite 200 ml šalto vandens ir palikite, kad išbrinktų.
- Varškę Quick Chefe naudodami peiliukus sumalkite wholesale promotional products su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Nesudėkite visos varškės iškarto, malkite per du kartus.
- Nuo Snikerių nutarkuokite šokoladą, ji panaudosite papuošimui.
- Snikerius susmulkinkite.
- Išbrinkusią želatiną išlydykite ir sumaišykite su varške.
- Į varškės masę sudėkite susmulkintus Snikerius.
- Speedy Chefe išplakite grietinėlę sumaišykite su varškės mase.
- Varškės masę sudėkite į torto formavimo žiedą ant sausainių pagrindo.
- Palaukite 2-3 valandas kol sustings.
Skanaus :)
Filmuotas receptukas:
http://www.youtube.com/user/Bloziene?feature=mhee#p/a/u/0/iSlfzjC4LZs
http://tvarkoslinija.lt