Pagrindui:

300 g sausainių „Selga“ (aš naudojau pusę šokoladinių, pusę paprastų);
150 g sviesto.

 

Kremui:

500 g varškės;
150 g cukraus;
500 ml grietinėlės;
4 Snikers;
20 g želatinos;
Vanilinio cukraus.

 

  1. Quick Chefe naudodami peiliukus susmulkinkite į trupinius sausainius. Nesudėkite visų sausainių iškarto, smulkinkite per du kartus.
  2. Sviestą išlydykite, sumaišykite su sausainiais.
  3. Sausainių masę suspauskite formavimo žiede, suformuokite pagrindą.
  4.  Želatiną užpilkite 200 ml šalto vandens ir palikite, kad išbrinktų.
  5. Varškę Quick Chefe naudodami peiliukus sumalkite wholesale promotional products su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Nesudėkite visos varškės iškarto, malkite per du kartus.
  6.  Nuo Snikerių nutarkuokite šokoladą, ji panaudosite papuošimui.
  7.  Snikerius susmulkinkite.
  8. Išbrinkusią želatiną išlydykite ir sumaišykite su varške.
  9. Į varškės masę sudėkite susmulkintus Snikerius.
  10. Speedy Chefe išplakite grietinėlę sumaišykite su varškės mase.
  11. Varškės masę sudėkite į torto formavimo žiedą ant sausainių pagrindo.
  12. Palaukite 2-3 valandas kol sustings.

Skanaus :)

 

 

Filmuotas receptukas:

http://www.youtube.com/user/Bloziene?feature=mhee#p/a/u/0/iSlfzjC4LZs

 

 

 

http://tvarkoslinija.lt