Reikės:

200 g minkšto sviesto

200 -400 ml kefyro (priklausomai kokio riebumo kastinio norėsite)

Krapų, petražolių ar kitų prieskoninių žolių

2-3 skiltelės česnako
Druskos, pipirų. 

 

1.    Kefyrą šiek tiek pašildome maždaug iki 40°C.
2.    Į Quick Chefą (naudojame šluoteles) sudedame minkštą sviesta, supilame pašildytą kefyrą ir palakame apie 1-2 minutes, kol masė sutirštėja.
3.    Turbo mini Quick Chefe sukapojame česnakus ir prieskonines žoles.
4.    Sumaišome su gauta kastinio mase, įberiame druskos ir pipirų, viską išmaišome.
5.    Patiekiame su karštomis bulvėmis.
6.    Skanaus 

 

Filmuotas receptas čia: http://www.youtube.com/user/Bloziene?feature=mhum#p/u/3/qIPydtyj6FE 

 

 

http://tvarkoslinija.lt