REIKĖS:
ĮDARUI:
Tupperwariniu būdu pagaminkite mielinę tešlą: miltus, tarkuotą sūrį, aliejų sudedame į dubenį tešlai. Greitkratyje suplakame pieną su mielėmis ir druska. Supilame ant miltų, uždengiame dangtį ir gerai supurtome, pabaigiame minkyti mentele. Uždengę dangtį dubenį įstatome į karštą vandenį ir kildiname apie 15 min nušaus dangtis, dar kart perminkome, ir uždengę dangtį pakildiname kokias 5-10 min.
Tešlą padaliname į 4 dalis, iškočiojame, apibarstome sūriu, alyvuogėmis, vytintais pomidorais, išklojame kumpiu, susukame, sukarpome „bačkutėmis“, sudedame į keksiukų formą ir kepame apie 30 min. 200°C. Atrodo fantastiškai, skonis puikus.
Tas susuktas „bačkutes“ galite sustatyti į apvalią silikoninę formą ir iškepti šaunų pyragą.
http://tvarkoslinija.lt