Reikės:

500 g vištienos filė,
3 šaukštai kukurūzų krakmolo +1 šaukštas padažui,
Mažas indelis ananasų,
Imbiero šaknies,
5 česnako skiltelės,
1 svogūnas,
1 morka,
150 ml pomidorų padažo,
25 ml sojos,
25 ml acto,
30 ml cukraus,
150 ml konservuotų ananasų sulčių,
1 šaukštelis čili padažo.

 

1.  Vištienos file supjaustome gabaliukais, sudedame į dubenį, kuris turi dangtį. Ant vištos dedame tris šaukštus krakmolo, uždengiame dangtį ir supurtome, kad višta apsivoliotų krakmole. 

2.  Įdedame į mikrobangės indą ir gaminame mikrobangėje 9 min 850W galingumu. 

3.  BtB pjaustykle šiaudeliais supjaustome morkas, svogūnus griežinėliais. 

4. Imbierą sutarkuojame naudojant BtB papildomus smulkius ašmenis. Česnako skilteles išspaudžiame česnakų spaustuku. 

5.  Į greitkratį sudedame padažo komponentus: pomidorų padažą, soją, actą, cukrų, čili padažą, krakmolą. Suplakame.

6.   Puode arba Wok keptuvėje pakepiname imbierą su česnaku, paskui dedame svogūną, trumpai pakepiname, paskui dedame morkas, trumpai pakepiname, supilame padažą, truputį pakaitiname, kad sutirštėtų, dedame ananasus, vištieną. Viską išmaišome ir truputį pakaitiname.

7.  Skanaus.