Noriu rengti Tupperware vakarėlį!
→ registracijaKas tai vakarėlis?
→ plačiauDemonstruotojams ir vadovams
Varškės torčiukas Snikers
|
|
Bananų – meduolių desertas
|
Reikės: 750 g pačių paprasčiausių meduolių, 750 ml grietinės, 1 citrinos (arba ½ citrinos ir ½ apelsino) sultys, 5 dideli bananai, Vanilinės (nebūtinai)
|
Braškinis točiukas
| Kremui: 2 indeliai po 250 ml rikotos varškės, 1 indelis sutirštinto pieno, 800 ml susmulkintų braškių, 3 šaukštai želatinos, 1 dideles citrinos 1 apelsino sultys Pagrindas: 1,5 pokelio sausainių (aš naudojau Selga), 75 ml išlydyto sviesto, nutarkuota 1 apelsino žievelė
Varškę, sutirštintą pieną, braškes, išbrinkintą sumaišome dubenyje, i pradėjusią stingti masę įmaišome 300 ml iki standžių putų Speedy Chefe suplaktos grietinėlės.
Sausainius susmulkiname Ekstra Chefe, sumaišome su išlydytu sviestu ir apelsino žievele.
Ant padrindo sudedame sausainių trupinius, o ant viršaus supilame kremą. Dedame į šaldytuvą bent 3 valandom. Skanaus! |
Torčiukas "Sveiki pusryčiai" papuoštas namuose gamintais guminukais | Pagrindas: kukurūzų dribsniai 130 g sumaišyti su išlydytu baltu šokoladu 150 g. Sudėti į torto žiedą ir padėti i šaldytuvą, kad sustingtų. Viršus: 500 g Emilki varškės (pertrinta vokiška varškė, yra Maximoje), 500 g natūralaus graikiško jogurto (jei norite riebesnio torto dėkite 500 ml iki standžių putų suplaktos grietinėlės, ją įmaišykite jau su želatina sumaišytą ir pradėjusią stingti varškės masę), vienas indelis kondensuoto pieno su cukrumi, 1 citrinos ir dviejų apelsinų nutarkuota žievelė ir sultys, Quick Chefu susmulkintų konservuotu persikų (nors labai skanu būtų su vyšniomis ar braškėmis...), 20 g želatinos išbrinkintos 150 ml ir išlydytos. Visas kremo dalis sumaišykite ir masei pradėjus stingti, sudėkite ant pagrindo. Padėkite į šaldytuvą 4 val. |
"Sveiki pusryčiai" | Pagrindas: kukurūzų dribsniai 130 g sumaišyti su išlydytu baltu šokoladu 150 g. Sudėti į torto žiedą ir padėti i šaldytuvą, kad sustingtų. Viršus: 500 g Emilki varškės (pertrinta vokiška varškė, yra Maximoje), 500 g natūralaus graikiško jogurto, vienas indelis kondensuoto pieno su cukrumi, 1 citrinos ir dviejų apelsinų nutarkuota žievelė ir sultys, Quick Chefu susmulkintų konservuotu persikų (nors labai skanu būtų su vyšniomis ar braškėmis...), 20 g želatinos išbrinkintos 150 ml ir išlydytos. Visas kremo dalis sumaišykite ir masei pradėjus stingti, sudėkite ant pagrindo. Padėkite į šaldytuvą 4 val. |
"Crème de la crème”
| Reikės: 3 sausainių pakeliai, 2 pakeliai pudingo, 1,2 l pieno, 4 šaukštai cukraus, 1 šaukštas rudojo cukraus, sviesto apie 50 g., 450 ml grietinėlės, kavos likerio (pagal skonį), kakavos papuošimui
Prieš patiekiant pabarstyti kakava |