Noriu rengti Tupperware vakarėlį!
→ registracijaKas tai vakarėlis?
→ plačiauDemonstruotojams ir vadovams
Tešlai: 220 g miltų, 100 g sviesto, Žiupsnelis druskos 50 ml vandens Arba galima naudoti sluoksniuotą bemielę tešlą
Įdarui: 2 morkos 2 cukinijos 3 kiaušiniai 500 ml pieno 3 šaukštai miltų 1 šaukštelis garstyčių, 4 skiltelės sutraiškyto česnako Druskos, pipirų | |
|
1. Tešla: į Ekstra Chefą sudėkite miltus, sviestą (išėmę iš šaldytuvo palaikykite kokias 10 min.), žiupsnelį druskos, viską sukapokite. Įpilkite 50 ml vandens ir dar kapokite, kol gausite tešlą. Tešlą iškočiokite ir išklokite formą. 2. Morkas ir cukinijas supjaustykite skustuku. Susukite ir sustatykite formoje ant tešlos. 3. Užpilkite kiaušinių, pieno, česnako, garstyčių, prieskonių ir miltų plakiniu. 4. Kepkite apie 40 min 190°C. |
Įdarui: 400 ml šaldytų žirnelių Cukinija 300 g nevirtų krevečių 3 kiaušiniai 500 ml pieno 3 šaukštai miltų 4 skiltelės sutraiškyto česnako Druskos, pipirų | |
| 1. Krevetes išvirkite servofikse, išlukštenkite. 2. Ant tešlos dėkite žirnelius, supjaustytą cukiniją, krevetes. 3. Užpilkite plakiniu 4. Kepkite apie 40 min 190°C. |