Braškinis torčiukas


 

 

 

 

 

Braškinis točiukas

(pagaminsite 1 pilnavidurį želė žiedą ir 3 bokštelius)

 

Kremui:

2 indeliai po 250 ml rikotos varškės,

1 indelis sutirštinto pieno,

800 ml susmulkintų braškių,

šaukštai želatinos,

1 dideles citrinos 

1 apelsino sultys

Pagrindas:

1,5 pokelio sausainių (aš naudojau Selga),

75 ml išlydyto sviesto,

nutarkuota 1 apelsino žievelė

 

 

 

 

 

Varškę, sutirštintą pieną, braškes, išbrinkintą sumaišome dubenyje, i pradėjusią stingti masę įmaišome 300 ml iki standžių putų Speedy Chefe suplaktos grietinėlės.

 

Sausainius susmulkiname Ekstra Chefe, sumaišome su išlydytu sviestu ir apelsino žievele.

 

Žėlė žiedą patepame aliejumi, supilame kremą, ant viršaus sudedame sausainiu trupinius. Dedame į šaldytuvą bent 3 valandom.

 

Skanaus!