Obuolių tarta su kondensuotu pienu


 

Tešlai:

100g sviesto arba margarino;
 220g miltų;
50g vandens;
 žiupsnelis druskos.

Įdarui:

3 obuoliai;
kokoso drožlių;
indelis sutirštinto pieno su cukrumi.

 

Gaminimo eiga:

 

  •  Quick Chefe paruošiame trapią tešlą: į Quick Shefą (su peiliukais) dedame miltus, ant viršaus gabaliukais susmulkintą sviestą, druską, viską susmulkinam, supilame vandenį pasukame, kol sukasi rankena, kai jau sunku sukti, nebesukite. Suspaudžiame tešlą į gumulą. Dedame ją pusvalandžiui į šaldytuvą.
  • Atšaldytą (pailsėjusią) tešlą iškočiojame. Išklojame silikoninę formą.
  • Obuolius supjaustome skiltelėmis arba Quick Chefu.
  • Sudedame obuolius ant tešlos.
  • Supilame kokoso drožles. Užpilame kondensuotą pieną.
  • Kepame apie 40 min, 180°C.
  • SKANAUS 

 

http://tvarkoslinija.lt