Tešlai:
100g sviesto arba margarino;
220g miltų;
50g vandens;
žiupsnelis druskos.
Įdarui:
3 obuoliai;
kokoso drožlių;
indelis sutirštinto pieno su cukrumi.
Gaminimo eiga:
- Quick Chefe paruošiame trapią tešlą: į Quick Shefą (su peiliukais) dedame miltus, ant viršaus gabaliukais susmulkintą sviestą, druską, viską susmulkinam, supilame vandenį pasukame, kol sukasi rankena, kai jau sunku sukti, nebesukite. Suspaudžiame tešlą į gumulą. Dedame ją pusvalandžiui į šaldytuvą.
- Atšaldytą (pailsėjusią) tešlą iškočiojame. Išklojame silikoninę formą.
- Obuolius supjaustome skiltelėmis arba Quick Chefu.
- Sudedame obuolius ant tešlos.
- Supilame kokoso drožles. Užpilame kondensuotą pieną.
- Kepame apie 40 min, 180°C.
- SKANAUS