Saldainiai perliukuose


 

 

Reikės:
150 g šokolado (juodo, pieniško ar balto),
100 g kokoso drožlių,
Pusės indelio 200 g. sutirštinto pieno su cukrumi.

 

1.  Šokoladą išlydome puode (nustatykite labai mažą karštį, kad nesudegtų arba lydykite garų vonelėje).
2.  Su šaukšteliu įdėkite šiek tiek šokolado į kiekvieną formelę ir ištepkite, kad sienelės būtų pilnai padengtos šokoladu.
3.  
Įdėkite keletui minučių į šaldymo kamerą, kad šokoladas sustingtų.
4.  
Kokoso drožles sumaišykite su sutirštintu pienu.
5.  
Gauta kokoso mase užpildykite formeles.
6.  
Užtepkite likusiu šokoladu ir pabarstykite kokosu, kad būtų gražiau.
7.  
Įdėkite į šaldymo kamerą keletui minučių, kad sustingtų šokoladas.
8.  
Išimame saldainius. Kadangi formelės minkštos ir lanksčios saldainiai išsiima labai lengvai.
9.  
Skanaus!