Kokosinis pyragas


 

 

Reikės:

 

175 gr miltų,
75 gr sviesto,
15 ml cukraus pudros arba cukraus,
1 kiaušinio trynio,
75 ml riebios grietinėlės (galite pakeisti pienu),
kokoso drožlių,
indelis sutirštinto pieno su cukrumi,
graikiškų riešutų
 

Gaminimo eiga:

 

1.  Quick chef  peiliukais susmulkiname miltus, sviestą, cukraus pudrą.

      2.  Dedame kiaušinio trynį, grietinėlę dar pasukame kol suformuoja tešlos  gumulas ir padedame i šaldytuvą bent valandai.
      3.  Atšaldytą (pailsėjusią) tešlą iškočiojame silikoninėje formoje (padarant kraštelį), naudojant mini kočėliuką.
      4.  Supilame kokoso drožles (piršto storio sluoksniu),užpilame kondensuotą pieną, papuošiame graikiškais riešutais.
      5.  Kepame 30 - 40 min,180°C .
      6.  SKANAUS 

 

 

http://tvarkoslinija.lt