REIKĖS:
2 šaukštai rudojo cukraus,
6 vidutinio dydžio persikai,
12 graikinių riešutų puselės.
TEŠLAI:
200 g. rupių miltų,
170 g rudojo cukraus,
1 šaukštelis sodos,
2 šaukšteliai malto imbiero,
1,5 šaukštelio malto cinamono,
180 ml pieno,
80 ml saulėgrąžų aliejaus.
1. Ant formos dugno pabarstykite cukraus. Į kiekvieno persiko puselę įdėkite graikinio riešuto puselę. Išdėliokite persikus perpjautąja puse į silikoninę formą .
2. Pasverkite ir sumaišykite miltus, cukrų, sodą, cinamoną ir imbierą. Greitkratyje atmatuokite pieną ir aliejų. Įmuškite kiaušinius ir suplakite.
3. Supikite skystį į miltų mišinį. Išmaišykite.
4. Supilkite ant persikų. Kepkite 40 min. 175ºC temperatūroje.
5. Šiek tiek atvėsusį išverskite ant padėklo.
6. Skanaus!