Trapučiai su vytintais pomidorais


 
 
Reikės:
40 g džiovintų  pomidorų (gali būti sausi arba aliejuje),
60 g „Chorizo“ dešros,
150 g miltų ,
2  šaukšteliai (10 g) kepimo miltelių ,
30 ml sumaltų  migdolų ,
70 g tarkuoto parmezano sūrio,
80 g tirpinto sviesto,
2 kiaušiniai,
30 ml džiovintų  raudonėlių. 
 
 
1.    Džiovintus pomidorus ir „Chorizo“ dešrą  smulkiai supjaustome.
2.    Sūrio malūnėliu sumalame riešutus ir parmezano sūrį.
3.    3 l dubenyje šluotele plakimui sumaišome miltus, kepimo miltelius, migdolus, parmezano sūrį . Įmaišome tirpintą  sviestą , kiaušinius, raudonėlius, džiovintus pomidorus ir dešrą .
4.    Silikoninį  padėklą  dedame ant orkaitės grotelių . Ant padėklo išdėliojame po kauburėlį  tešlos ir šiek tiek suplojame, kad gautume sausainėlio formą .
5.    Kepame 12-14 min. apatinėje orkaitės lentynoje 210° C temperatūroje.  
 
 
Filmuotą šį receptą rasite čia: http://www.youtube.com/watch?v=RfwlOqnORsE&feature=channel