Noriu rengti Tupperware vakarėlį!
→ registracijaKas tai vakarėlis?
→ plačiauDemonstruotojams ir vadovams
Tešlai:
100g svieto,
250-300ml miltų,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
2 šaukštai cukraus, žiupsnelis druskos.
1 kiaušinis.
Kremui:
700g švelniosios varškės,
200-250ml cukraus,
4 kiaušiniai,
375ml pieno,
100ml aliejaus,
1,5 pakelio grietinėlės pudingo miltelių,
| Šaukštelis citrininio aliejaus Quick Chefe, naudojant peiliukus, sumaišyti miltus su sviestu, cukrumi, druska ir kepimo milteliais. Įmušti kiaušinį ir dar pasukti. Suspausti tešlą į gumulą ir padėti valandai į šaldytuvą. | |
![]() | Kočiojimo padėklą pabarstyti miltais ir iškočioti tešlą. Ja iškloti apvalią silioninę formą. Kepti 8 min 180˚C. | |
![]() | Išplakti kiaušinių trynius su cukrumi, sudėti varškę, pieną, pudingo miltelius, aliejų ir citrininį aliejų, viską išmaišyti. | |
![]() | Išplakti kiaušinių baltymus ir sumaišyti su varškės mase. | |
![]() | Gautą varškės kremą supilti ant apkepusio pagrindo. Kepti 45 min. apie 180˚C. Skanaus! |