Tuno paštetas


 

 

Reikės:

100 g. miltų,
2 nubraukti 
šaukšteliai kepimo miltelių,
3 kiaušiniai,
 
300 g. tuno aliejuje,
100 g. fermentinio s
ūrio,
šaukštai „Pesto“ padažo,
100 ml pieno,
šaukštas konjako.
 

 

1.  Į dubenį sudėkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais, kiaušinius, nusunktą tuną, fermentinį sūrį, „Pesto“ padažą, viską išmaišome.
2.  Po tuputį pilame pieną ir išmaišome. Supilame konjaką, išmaišome. 
3.  Gautą masę supilame į pailgą „Karališkąją“ silikoninę dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 40 min. 180˚C temperatūroje.
4.  Valgykite atvėsusį, kaip užkandį.
5.  Skanaus